JÍDELNÍ LÍSTEK

Studené předkrmy

Jemně uzená pražská šunka, švestková omáčka, máslo 120,-
Zvěřinová paštika, nakládané lesní houby, brusinková omáčka 110,-
Hovězí carpaccio s hoblinami parmazánu a rukolou 190,-

 

Polévky

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 80,-
Polévka dle denní nabídky 90,-

 

Teplé předkrmy

Restované žampiony na bílém víně, pažitka, máslo 170,-
Bramboráky s uzeným masem, salát z kysaného zelí, česnekový dip 190,-

 

Bezmasé pokrmy 

Špagety „Aglio e Olio“ e peperoncino s hoblinami parmazánu 220,-
Grilovaný řecký sýr Halloumi s restovanou míchanou zeleninou (lilek, cuketa, papriky, avokádo), bazalkové pesto 270,-
Bramborové noky s rajčatovou omáčkou, čerstvou bazalkou a mozzarellouvé rösti 220,-

 

Česká kuchyně

Guláš z hovězího masa zdobený čerstvou cibulí a feferonkami, špekové knedlíky 290,-
Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terč 290,-
Vepřová pečeně s houskovým knedlíkem a bílým zelím 290,-
Pečené vepřové koleno s kostí, křen, hořčice, staročeská lepenice 320,-
Staropražský pekáč, (kachna, uzená krkovička, vepřové maso, klobása), variace knedlíků, dušené červené a bílé zelí 450,-
Půlka pečené kachny, bramborové knedlíky, dušené červené zelí 470,-
Srnčí ragů na červeném víně se žampiony, bramboráky 340,-
Jehněčí zadní lýtko dušené s bylinkami, listový špenát, bramborové knedlíky 360,-

 

Pokrmy připravené na pánvi a na grilu

Rib eye steak s bylinkovým máslem, zelené lusky, bramborové hranolky 410,-
Mixed grill, / maso vepřové, hovězí, kuřecí, anglická slanina / restovaná čerstvá zelenina, bramborové hranolky 410,-
Špíz „ČERNÝ SLON“ z vepřové panenky, pečená brambora s česnekovým dipem, hořčicová omáčka 390,-
Grilovaná prsíčka z kukuřičného kuřete, ratatouille, zeleninový kuskus 310,-
Filátko z candáta pečené na grilu s žampiony restovanými na slanině, šťouchané brambory, majoránkové máslo 340,-

 

Teplé zeleniny

Pošírovaná míchaná zelenina s máslem 80,-
Grilovaná zelenina (lilek, cuketa, papriky) 110,-

 

Malé saláty

Salát z míchané čerstvé zeleniny 120,-
Salát Caprese (mozzarella, rajčata, bazalka) 180,-

 

Velké saláty

Caesar salát, grilované kuřecí maso, parmazán 250,-
Salát „Nicoise“ (olivy, tuňák, fazolky,brambory,vejce) 230,-

 

Sýry a dezerty

Teplý jablečný závin, vanilková zmrzlina, šlehačka 140,-
Domácí lívance se skořicí a cukrem, švestková omáčka, zakysaná smetana 120,-
Vanilková zmrzlina s čerstvým lesním ovocem, šlehačka 130,-
Variace českých sýrů, vlašské ořechy, čerstvé máslo 290,-

 

>  Jídelní lístek  >  Nápojový lístek  >  Vinný lístek